Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

ЕЗИКЪТ НА МЪЖЕТЕ:

Гладен съм = Гладен съм.
Спи ми се = Спи ми се.
Уморен съм = Уморен съм.
Хубава рокля = Хубава цепка!
Обичам те = Хайде да правим секс.
Скучно ми е = Искаш ли да правим секс?
Какво има? (Какво не е наред) = Предполагам, че не може да
става въпрос за секса.
Може ли да потанцуваме? = Бих искал да правя секс с теб.
Може ли да ти се обаждам от време на време? = Бих искал да правя секс с теб.
Искаш ли да отидем на кино? = Бих искал да правя секс с теб.
Мога ли да те изведа на вечеря? = Бих искал да правя секс с теб.
Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно да правиш секс с други мъже.
Изглеждаш ми напрегната, нека ти направя масаж = Искам да правим секс в близките десет минути.
Нека поговорим = Опитвам се да те впечетля като ти покажа, че съм умен и след това бих искал да правя секс с теб.

 Новини

Олепиха инспектори на ИАРА в схема с бракониери

05-06-2010


 

Двама инспектори на Териториалното звено на ИАРА в Шумен и бракониери са били хванати докато ловят риба незаконно.

 

Бракониерите са заловени в петък вечерта, съобщават от агенцията.
В понеделник двамата инспектори ще бъдат уволнени дисциплинарно и ще бъдат дадени на прокурор, съобщи изпълнителният директор на ИАРА Явор Недев, предаде Дарик.
Акцията по залавяне на инспекторите е предприета след шестмесечно наблюдение и сигнали за престъпна дейност - бракониерство и корупция, и работа по досъдебно производство от средата на април т. г., съобщиха от МВР.
49-годишният Г. Г., 46-годишният Б. Д. и 36-годишният Т. М. са спрени към 21 часа снощи край Велики Преслав, на пътя Ямбол – Шумен. Те пътували с автомобил със софийска регистрация, собственост на ИАРА. Изяснено е, че двамата по-възрастни пътници са служители на ИАРА.
При претърсването на служебната кола са открити електрически устройства за улов на риба, акумулатори, ловна карабина – автомат “Арсенал” с устройство за бърз прицел и поставен пълнител с девет патрона в нея, за която Г. Г. притежава законно разрешително, газов пистолет “ЕКОЛ”, два бинокъла, прибор за нощно виждане, надуваема лодка с извънбордов двигател, подвижна синя лампа, стоп-палка с надписи “МВР” и бухалка.
Тримата са задържани за 24 часа.

 

В събота в жилища на пет адреса, обитавани от тримата и техни близки, е извършено претърсване. От дома на 36-годишния Т.М. са иззети незаконно притежавано дългоцевно оръжие, боеприпаси, рибарски мрежи и други рибарски принадлежности. Също днес, пред съдия от Окръжния съд са разпитани 7 свидетеля, които потвърдили за различни корупционни практики, осъществявани от двамата служители на държавната изпълнителна агенция - покровителстване срещу различни суми на незаконен лов в забранени периоди и със забранени средства, информиране на бракониери за предстоящи проверки.

 

Тук е мястото да благодарим и на съвестните риболовци от много градове, начело с Търговище, които ни предоставиха точна информация относно имената на наглите бракониери, тормозещи постоянно яз. “Тича”, адресите на които живеят, местата на които държат мрежите си и т.н. Ние предоставяме тази информация директно на Явор Недев, за да изтече по долните нива и замесените в схемата да бъдат предупредени. Ето и резултатите от тази дейност.
В редакцията на “Риби и такъми” позвъни днес развълнуван гражданин от Шумен, който изказва искрената си благодарност към шефа на ИАРА, заради тази ударна акция. Въпросният “мохикан” е бил заплашван многократно от въпросните бракониери, но ето че и на неговата улица е изгряло слънце!
Предоставили сме на ИАРА още точни имена и адреси на други злосторници от други части на страната, които в скоро време също ще бъдат ударени.

 

Призоваваме всеки, който разполага с точна информация, да ни я изпрати на e-mail: ribi_takami@abv.bg От това ще последват реални действия. Колкото и невероятно да някои да звучи, лека-полека примката се затяга и на бракониерите ще им става все по-трудно!

ribibg.com
 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6