Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

- Така, синко, така давай, мойто момче - още една крачка..да и още една-а-а...Миме, донеси бързо камерата - синът ни се върна от абитуриентския бал!!!

 Новини

Забраната се удължава до петък - 11-ти юни!

24-05-2010


 

Шефът на ИАРА Явор Недев

лично го потвърди пред нас

 

Удължаването на пролетната забрана за риболов с две седмици породи сериозна вълна на недоволство, която още в петък заля ИАРА. Новият шеф на Агенцията Явор Недев, след като е бил информиран за сериозността на ситуацията, се е консултирал с териториалните си звена. Някои от тях са потвърдили, че в техните региони рибите вече са хвърлили хайвер, но в доста други шарановите риби все още са с хайвер. Това е наложило да се удължи забраната за риболов.
Първоначалният вариант за забрана на риболова до 15.06.2010 г. за радост е променен. Вместо това забраната ще изтече няколко дни по-рано – в петък на 11-ти юни и така хем ще е добре за рибите, хем за рибарите. Така още от петък армията от риболовци ще заеме места по бреговете и в събота и неделя ще се лови свободно! Ако забраната бе до 15-ти, повечето хора, които са на работа, щяха да имат възможност да се отдадат на любимото хоби едва на 19-ти, когато кажи-речи юни вече ще е изтекъл.

 

ribibg.com
 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6