Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Шефът изпраща провинилият се служител да напише обяснение защо в понеделник не е дошъл на работа. След час получава обяснителната бележка: “В понеделник не дойдох на работа, защото си мислех, че съм дошъл...”

 Новини

Иззети са общо 800 метра бракониерски мрежи и са съставени 5 акта на нарушители при проверки на инспектори на ИАРА по водоеми в страната

18-02-2014


 

Иззети са общо 800 метра бракониерски мрежи и са съставени 5 акта на нарушители при проверки на инспектори на ИАРА по водоеми в страната.

 

Инспектори от отдели “Рибарство и контрол” на ИАРА Сливен и Стара Загора са извършили съвместна проверка на язовир „Жребчево“. При обхода на водоема в района на с.Паничерево и „Дарданелите“ са открити и извадени от водата общо 800 метра бракониерски мрежи. Те са иззети и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител. Уловената 180 кг. риба /бяла риба, щука и платика/ е върната обратно във водата.

 

Инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА Враца са извършили проверки по река Искър, в землището на град Роман и село Радовене. Там са заловени двама нарушители, извършващи риболов с маломерен мрежен уред тип “парашут”. На лицата са съставени два акта, съгласно Закона за рибарството и аквакултурите. Уредите на нарушителите са иззети. Инспекторите на ИАРА са хванали и лице, извършващо риболов чрез косене (търмъчене). На нарушителя е съставен е акт, уредите му са иззети. Контролните органи са извършили проверка и в търговската мрежа в град Мездра за нерегламентирана продажба на риба, като нарушения не са констатирани.

 

Инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА София са извършили проверка на язовир „Джахов мост“, община Ихтиман. Там са хванати две лица, извършващи риболов с маломерни мрежени уреди тип „парашут“. Уредите са иззети, а на нарушителите са съставени актове, съгласно Закона за рибарството и аквакултурите.

 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6