Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Семеен скандал.
-Ах, Таня, кога ще престанеш да бъдеш толкова ревнива?
-Ето, пак ме нарече Таня.

 Новини

Въоръжени орди окупираха язовир Мандра, искат да убиват, не им пука от полиция и ИАРА

29-11-2013


 

Подивели роми налетяха с ножове върху трима инспектори от Държавната инспекция по рибарство и аквакултури (ИАРА), за да опазят огромно количество незаконен улов на риба в язовир Мандра, съобщи "Флагман".
Екшънът се разиграва в района на язовир Мандра - близо до главния път Бургас-Средец, при отсечката за Черни връх. Язовирът е окупиран от десетки бракониерски лодки, а от общо 15 инспектори по охраната, в Мандра дежурят само трима.
Двама патрули от Четвърто РПУ не са в състояние да удържат щурма на контрабандистите, които са готови да убиват, за да опазят нелегалния улов.
Временният директор на ИАРА Владимир Каменов цял ден е издирван от полицаите и подчинените му, за да каже какво да се предприеме, но той им отвръща по телефона, че е зает с важни заседания.
Рано тази сутрин двама представители от ловно-рибарската дружинка „Лебед" са се натъкнали в тръстиките на огромен улов от сулки и шаран, които десетки роми товарели в коли, за да ги транспортират за търговската мрежа преди Никулден. Ловците веднага се свързали с дежурните от ИАРА, защото не посмели да направят забележка на контрабандистите.
„Страх ни е, не ни снимайте, не пишете имената ни - това е страшна мафия", казаха от „Лебед".
Тримата инспектори от нощната смяна успяха да извадят около тон таранки и сулка и да конфискуват една от лодките край брега. Чувствайки се напълно безнаказани, ромите разтовариха други две лодки в колите си и ги пратиха към търговската мрежа. Друга от лодките заедно с улова отпраши в неизвестна посока по вода.
„Положението е тежко, ние охраняваме ловците от „Лебед" и пазачите от ИАРА, за да не се стигне до по-тежки сблъсъци", казаха полицаите от Четвърто РПУ. /Труд

Видео може да видите тук

 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6