Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Според социологическите изследвания има две основни причини мъжът да стои по цял ден в кръчмата:
1. Не е женен.
2. Женен е.

 Новини

Съставени са 6 акта на нарушители и са иззети 220 метра рибарски мрежи при проверки на инспектори на ИАРА

07-10-2013


 

Съставени са 6 акта на нарушители и са иззети 220 метра бракониерски мрежи при проверки на инспектори на ИАРА Кърджали, Плевен и Пазарджик.

 

Инспектори от сектори “Рибарство и контрол” на ИАРА Кърджали са извършили проверка на язовир ”Студен кладенец”. Там са заловени три лица, пренасящи риба в чувал. Контролните органи са установили, че рибата е без документ за произход. На нарушителите са съставени общо 4 акта. Два от тях са за липса на документи за произход на рибата, един за извършване на нерегламентиран стопански риболов и един за улов и пренасяне на маломерна риба. От тях са конфискувани една лодка ”Тутракан” с двигател ”Сузуки”, 2 бр. гребла и една хрилна мрежа с дължина 100 метра. Иззетата 27,300 кг. риба, в последствие е дарена на църква ”Св.Успение Богородично” гр.Кърджали.

 

Инспектори от сектори “Рибарство и контрол” на ИАРА Плевен са извършили проверки по река Искър и река Дунав. Проверени са над 25 любители риболовци. В землището на гр. Койнаре на река Искър са хванати двама нарушители, извършващи любителски риболов без билети. На лицата са съставени актове, съгласно ЗРА.

 

Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Пазарджик са извършили нощна проверка на язовир „Батак“. В района на “Дорковски залив” е открита бракониерска мрежа в работно положение с дължина около 120 метра. Тя е конфискувана и е съставен протокол срещу неизвестен извършител.

 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6